وبلاگ اطلاع رسانی بهاریون، فرهنگی اجتماعی اقتصادی ورزشی
پیام مدیریت وبلاگ :
با سلام خدمت شما بازدیدکننده گرامی ، به این وبلاگ خوش آمدید . لطفا برای هرچه بهتر شدن مطالب این وبلاگ ، ما را از نظرات و پیشنهادات خود آگاه سازید و به ما در بهتر شدن کیفیت مطالب وبلاگ یاری رسانید .

rss

درباره ما


قالب میهن بلاگ تقویم جلالی

موضوعات مطالب
آرشیو مطالب

آمار و امکانات

جعبه ای افسونگرکه انسانها را درجای خود میخکوب و با ورود به بطن زندگی آنها ، دنیای ایستای بشر را متحول و با زیرکی او را مسحور خود کرد. میهمانی که با قدرت و جذابیت، میزبان شد.

سالها پیش که این مکعب برقی، جای خود را در خانه ها باز کرد، حس دلتنگی از وجود انسانها رخت بر بست، زیرا این وسیله فریبنده همواره در جهت پر کردن اوقات فراغت انسانها فعالیت داشت.در آن روزگار برای مردم بسیار شگفت انگیز بود که تصویر کسی را داخل کادری ببینند که مانند آنها نفس می کشد، حرف می زند و حرکت می کند.
در آن سالها به قدری این اتفاق عجیب بود که گاهی بیننده وادار می شد پشت تلویزیون را نگاه کند تا حس کنجکاوی اش را جوابگو باشد و در عین حال غیر قابل هضم بود که تصویر آدمها و صحنه ها را از داخل کادر مشاهده کند.
در عصر حاضر علی رغم پیشرفت تکنولوژی و ورود ابزار جدید در زندگی انسانها، وسیله کنترل این کالای شگفت انگیز، از دست انسان خارج است ،زیرا بیننده سحر شده تحت تاثیر برنامه های مختلف تلویزیون، مدام در حال تغییرشبکه ها، از این کانال به آن کانال است.
اگر چه گاهی تصور دوران بدون تلویزیون و وضعیت چگونه گذراندن اوقات در روزگاران گذشته به ذهن آدمی خطور می کند، ولی کمتر پیش می آید که به زمان اختراع، سازنده آن و کسانی که در ایجاد چنین اختراعی نقش داشتند، فکر کنیم و بدانیم چگونه اندیشه خلق تلویزیون، این وسیله صوتی تصویری در وجودشان تبلور پیدا کرد.
یک وسیله برقی که امکان دیدن از راه دور را برای مردم مهیا کرد و شرایطی را فراهم نمود تا علاوه بر پر کردن اوقات فراغت، سرگرمی های دلخواه خود را از صفحه نورانی آن مشاهده کنند.
اگر به معنای لغوی تلویزیون توجه کنیم، دلیل انتخاب این واژه را درک خواهیم کرد." تلویزیون" یک لغت ترکیبی و برگرفته از زبان های لاتین و یونانی است. این واژه از دو لغت " Tele " و "vision " تشکیل شده است. لغت"Tele " در زبان یونان به معنی" دور" و کلمه "vision " در لاتین به معنای " دید" است که اغلب به طور مختصر به شکل TV نوشته و خوانده می شود.
تلویزیون ثابت کرده است که وسیله ارتباطی نیرومندی است که با تکیه بر توانمندی‌های خود تاثیرات فراوانی بر همه جامعه دارد.این قدرت تاثیرگذار را می توان در گیرایی و جذابیت آن تعریف کرد زیرا به آسانی بینندگان را به خود جلب می کند ونیازی نیست بیننده حتما با سواد باشد تا پیام آن را درک کند و در مقایسه با رادیو از جهت بعد بصری دارای مزیت مضاعفی است با هزینه بیشتر؛ ولی از بعد آموزشی و سرگرمی اثر بخشی بسیار قویتری نسبت به سایر وسایل ارتباط جمعی دارد.
از مبتکر آلمانی "پاول نیپکو" به عنوان یکی از مخترعین تلویزیون نام برده می شود. در تاریخ 11 مه 1935 میلادی نخستین فرستنده تلویزیونی جهان، بنام فرستنده تلویزیونی" نیپکو" در شهر برلین آلمان بطور رسمی آغاز به کار کرد و بدین ترتیب استفاده از تلویزیون امکان پذیر شد.
این فرستنده به پاس قدردانی از زحمات نیپکو به عنوان یکی از مخترعین اصلی تلویزیون، به نام او نامگذاری شد .
پاول نیپکو، مخترع آلمانی در 16 دسامبر 1860میلادی در خانواده ‏ای فقیر و پرجمعیت در آلمان به دنیا آمد. وی با اراده و پشتکار راسخ خود، تحصیلاتش را تا پایان دوره دانشگاه در رشته فیزیک ادامه داد. او برای اختراع وسیله‏ای جهت متحرک کردن تصویر؛ تحقیقات و مطالعات بسیاری انجام داد.
نیپکو در این زمینه موفق شد تا دو عیب عمده از دستگاه‏های انتقال تصویر را برطرف سازد. اول آن که صدا را انتقال دهد، دوم این که طریقه نمایش پی در پی عکس‏ها را کشف نماید. وی در این راستا موفق شد طریقه تبدیل تصاویر به امواج و تشکیل مجدد آنها را ابداع کند.
دستگاه ابداعی نیپکو در پنجم نوامبر 1907میلادی کامل شد و به صورت موفقیت‏آمیزی اقدام به ارسال صدا و تصویر نمود.تلویزیون اختراعی او، امروزه در شکل بسیار تکامل یافته ای در دسترس همگان قرار دارد.
نیپکو به استثناء پنج سال پایان زندگی خود، با رنج و زحمت و سختی بسیار دست به گریبان بود تا اینکه سرانجام در 20 مارس 1940میلادی در سن هشتاد سالگی درگذشت.
11 ماه می برابر با 21 اردیبهشت ماه ، مصادف با روزی است که نخستین فرستنده تلویزیونی در سال 1935 آغاز به کار کرد. اگر چه سالیان سال از اختراع تلویزیون می گذرد و اختراعات نوظهور بسیاری در زندگی انسانها وارد شده ، اما هنوز جذابیت تلویزیون به روال گذشته باقی بوده و از چرخه زندگی خارج نشده است.
این وسیله به عنوان یک کالای ضروری در خانه ها نقش پررنگی دارد و صاحبان سرمایه و کارخانه داران بزرگ تولید کننده تلویزیون بنا به تقاضای بازار، همواره تلاش می کنند بر کیفیت این وسیله الکترونیکی بیافزایند تا توان رقابت و همخوانی با تکنولوژی های جدید را داشته باشد.
امروزه تلویزیون همگام با وسایل ارتباط جمعی دیگر (رادیو،سینما، مطبوعات و... ) با انتقال اطلاعات و دانشهای جدید و تبادل افکار و عقاید عمومی در راه پیشرفت و توسعه فرهنگ و تمدن بشری نقش اساسی بر عهده دارد.
در عصر حاضر اگر چه تسلط بشر بوسیله علوم مختلف بر زمان و مکان، به اثبات رسیده است، اما تلویزیون در کنار پیشرفتهای تکنولوژیکی و دنیای ماهواره‌‌‌ها و کامپیوتر،نقش با اهمیت خود را حفظ کرده و خود عامل تغییر و تحول شده است.


قشم آنلاین

انواع کد های جدید جاوا تغییر شکل موس